Ladies Night – Humorgalla

Ladies Night

Humorgalla

  • fredag 1. november — 19:00

Storsalen

Kjøp billetter

Etter stor suksess rundt i landet så kommer endelig humorgallaen Ladies Night til Harstad med en knallsterkt lineup. På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme: Anne-Kat Hærland, Lisa Tønne, Rigmor Galtung, Henrik Thodesen og Silje Ø Myre.

Anne Kat Hærland, en av landets mest erfarne og kjente komikere, en standuplegende som fremdeles er mer aktuell og drøyere enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre noe annet enn å le. Hun engasjerer publikum fra start til slutt.er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning

Lisa Tønne er et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften.Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om. Gled dere!

Rigmor Galtung, en av Norges første kvinnelige stand-up komikere. Senere kjent for sine imitasjoner som Gro H Brundtland, Herborg Kråkevik, Siv Jensen, Erna Solberg og nå Sophie Elise. Gled dere til å oppleve en av Norges beste innenfor imitasjoner. Lattergaranti!

Henrik Thodesen, mange kjent fra seersuksessen Torsdag kveld fra Nydalen og Kompani Lauritzen på TV2. Henrik spiller Bettina i humoruniverset Tina & Bettina og har sentral på stand-up scenen siden 2001. Hans særegne blikk på verden og evne til å få folk til å le gjør ham til et naturlig høydepunkt.

Silje Ø Myre, på hjemmebane i Harstad denne kvelden. Hun skal som alltid slenge ut betrakninger som bare hun kan. Vi gleder oss til å ha henne med på Ladies Night.

Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i Harstad Kulturhus høsten 2024. 

Priser

Standard
635,-
Varighet
1 time og 15 minutter
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter.
Arrangør
Mikrofonen Management AS