I over 30 år har publikum for trådt inn i den storsalen med de smaragdgrønne fløyelssetene, og latt seg begeistre (og kanskje noen ganger forarge) av både internasjonale og lokale verdensstjerner. De har også kjent på stemninga som oppstår når man kommer tett, tett på opplevelsen i lillesalen med stor takhøyde. Eller å stå i foajéen og skue utover Vågsfjorden mens forventningene til kveldens opplevelse stiger i takt med latteren og småpraten, før døra, og verden, endelig åpner seg.

Storsalen

Storsalen har 1000 seter, fordelt på 680 på parkett og 320 på balkong, og en scene med kapasitet til å ta imot både symfoniorkestre, operaforestillinger og andre store oppsetninger.

Storsalen
Brit Floyd, Storsalen. Foto: Steve Nilsen

Lillesalen

Lillesalen er en black-box, som gir rom for mer intime forestillinger, og kan rigges med kaféoppsett eller amfi for opp til 153 personer. 

Finnero, Lillesalen kafé. Foto: Steve Nilsen
Inge Bremnes, Lillesalen kafé. Foto: Steve Nilsen

Foajé

Våre foajéer i 2. og 3. etasje egner seg godt for mindre konserter og arrangementer.

Jubileumsåpning Harstad Kulturhus 30 år, Kulturhusets foajé 2. etasje. Foto: Kristin Axelsen Kildal
Sollunsjkonsert, Kulturhusets foajé 2. etasje. Foto: Harstad Kulturhus

Galleri Nord-Norge

Vi arrangerer ofte konserter og arrangementer i Galleri Nord-Norge, som ligger i Normannsgate 1, vis-à-vis Grottebadet. Før Galleri Nord-Norge ble galleri, var det offentlig svømmebasseng, der detaljene fra den tiden fortsatt kan sees i galleriets hovedrom. Galleri Nord-Norge er en fleksibel arena med en særegen akustikk, som egner seg godt til alt fra klassiske- til popkonserter. 

Vi gjør oppmerksom på at mulighetene for arrangementer i Galleri Nord-Norge avhenger av den aktuelle utstillingen.

Bel Chorus, Galleri Nord-Norge. Foto: Steve Nilsen
Julelunsjkonsert med Arctimus trio, Galleri Nord-Norge. Foto: Harstad Kulturhus

Ønsker du å leie en av våre saler? Les mer under «For arrangører», og ta kontakt med vår produsent Joakim Evensen, send e-post.