Brit Floyd er tilbake på scenen i 2023 for å fremføre en helt ny produksjon som feirer 50 år med det banebrytende og ikoniske musikalske mesterverket The Dark Side of the Moon.

Bandet vil ta for seg klassiske spor fra albumet, som Time, Money, Us and Them og The Great Gig in the Sky.

Med en settliste på to og en halv time pluss vil de også inkludere andre høydepunkter fra Pink Floyds fantastiske katalog av albumer, inkludert spor fra The Wall, Wish you Were Here, Animals, The Division Bell, Medal og enda mer. 

Brit Floyd er kjent og elsket for å fremføre note-for-note gjengivelser av Pink Floyd-klassikerne, som publikum fra hele verden har blitt kjent med opp gjennom årene. På scenen får vi se den mangeårige gitarist/vokalist og musikalske leder Damian Darlington, som har spilt over 2500 Pink Floyd relaterte konserter i løpet av sin karriere. Sammen med han kommer Ian Cattell, Edo Scordo, Eva Avila og de andre ekspertmusikerne som har sluttet seg til Brit Floyds rekker i løpet av det siste tiåret.  

Etter å ha gjennomført over 1000 show siden lanseringen i Liverpool, England i januar 2011, har Brit Floyd turnert verden rundt, solgt ut konserter over hele Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Midtøsten. De har spilt på noen av verdens største arenaer, inkludert Londons prestisjetunge Royal Albert Hall, det fryktinngytende Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado, det historiske Greek Theatre i Los Angeles og 'The Showplace of the Nation', NYC's Radio City Music Hall på Manhattan.

Brit Floyd-showet har blitt et fenomen, ansett som et av verdens største rockehyllestshow. De gjenskaper trofast skalaen og pompøsiteten til den siste Pink Floyd-turneen fra 1994, komplett med et fantastisk lysshow, ikonisk sirkulær skjerm, lasere, effekter og teater. 

www.britfloydofficial.com

Flere opplevelser:

26. jan
Harm og Hegseth GLITTER, K*K OG SANG
09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
30. sep
Halvor Johansson Halvorsprat

Våre samarbeidspartnere