Tilgjengelighet

Teleslynge
Vi har installert teleslynge i Storsalen, tilknyttet følgende plasser:
Parkett:
Rad 6-13, sete 1-10.
Balkong:
Rad 5-10, sete 1-10
Rullestolplasser
Vi har plass til rullestoler og bevegelseshemmede på rad 5 og 6 i Storsalen, og på fremste rad i Lillesalen. Ta kontakt med oss i god tid for å bestille plasser.

Send oss en e-post på post@harstadkulturhus.no, eller ring oss på telefon 770 28 100.

Det er heis i bygget, og enkel adkomst via hovedinngangen.

Adkomst

Harstad Kulturhus ligger på Hamnneset i Harstad sentrum, i fem minutters gangavstand fra hurtigbåt, hurtigrute og bussterminal. Hovedinngangen er på hjørnet mot havnepromenaden, og deles med Clarion Hotell Arcticus. Kjøreadkomst via Havnegata.

Kulturhuset er samlokalisert med Clarion Hotell Arcticus, Harstad Bibliotek og Hærens Musikkorps

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av Harstad Kulturhus: I Havnegata, i parkeringshus vis-à-vis, eller på Universitetets parkeringsplass (etter kl. 16.00).

Servering

For forestillinger i Storsalen og i Lillesalen amfi er serveringen i baren i 2. foajé, og åpner 1 time før arrangement. 

For forestillinger i Lillesalen kafé og Storsalen scene er baren inne i salen, og åpner 1 time før arrangementsstart. 

Det er lov å ta med drikke inn i salene. Vær oppmerksom på at arrangementene starter presis, så vi anbefaler å være ute i god tid om du skal handle i baren. 

Det er IKKE lov til å ta medbrakt drikke inn på Kulturhuset.

Familieforestillinger

I forkant av familieforestillinger har vi salg av brus, juice og mineralvann.
Vi har ikke salg av alkoholholdig drikke i forkant av familieforestillinger. 

Fotografering og mobilbruk

På de aller fleste forestillinger er det ikke tillatt å fotografere/filme.

Dette er det de ulike arrangørene som bestemmer, og det vil som regel opplyses om det fra scenen hvis det ER lov å fotografere. 

Unn deg en digital detox når du kommer til oss. La mobilen ligge og nyt øyeblikket og selskapet til dine medpublikummere. VIS HENSYN til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk. 

Gavekort

En opplevelse kan være den aller fineste gaven – vi selger gavekort som kan brukes på alle våre arrangementer. Kom innom billettluka, så hjelper vi deg. Du kan også kjøpe gavekortet på nett, og skrive det ut hjemme. Våre gavekort har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato og kan benyttes både ved kjøp i billettluka og på nett.

Nyhetsbrev

Få med deg hva som skjer før alle andre! I våre nyhetsbrev sender vi ut informasjon om kommende arrangementer, tilbud og muligheter for forhåpndskjøp av billetter!

Du blir ikke nyhetsbrevmottaker ved å registrere deg som bruker i vårt billettsystem. Med mindre du huker av for samtykke til å motta nyhetsbrev.

Ønsker du ikke å lengre motta nyhetsbrev så kan du unsubscribe, lenke til dette er i bunnen av hvert enkelt nyhetsbrev.

Bruker i billettsystem

Når du kjøper billetter gjennom vår hjemmeside får du i kjøpsprosessen forespørsel om å logge deg inn eller opprette bruker. Dette er valgfritt, og kan bidra til å effektivisere kjøpsprosessen når du skal handle billetter. Ved å ha bruker blir kontaktinformasjonen din automatisk utfylt. Etter innlogging kan du også trykke på brukernavnet ditt oppe i høyre hjørne for å se dine reservasjoner.

Ønsker du å IKKE opprette bruker i vårt billettsystem trykker du på «Hopp over innlogging». Du vil fremdeles måtte fylle ut dine kontaktopplysninger tilknyttet det enkelte billettkjøp. Dette for at vi skal ha mulighet for å kontakte deg i forbindelse med hendelser tilknyttet din forestilling.

Mobilbillett

Etter billettkjøp får du dine billetter tilsendt på epost. For å legge inn dine billetter som «Mobilbillett» kan du:

  • Trykk på vis ordre.
  • Når du har kommet til den nye fanen kan du trykke på «Mobilbillett».
  • Deretter trykker du på det blå feltet hvor det står ditt rad og setenummer.
  • Trykk på «Legg til» oppe i høyre hjørne.

Når dette er gjort vil billetten din automatisk dukke opp på låseskjermen til din mobiltelefon en liten stund før forestillingen starter. Slik slipper du å bruke tid på å lete etter billettene dine og kan heller fokusere på å senke skuldrene før show.

eBillett

Den 8. januar 2023 byttet vi billettsystem til Tixly. Etter overgangen vil kulturhuset ikke benytte seg av appen eBillett da den tilhørte det forrige systemet. Derimot vil du fremdeles kunne bruke eBillett ved kjøp av kinobilletter hos Harstad Kino. Du kan enkelt kjøpe billetter via vår hjemmeside.