Villnis vokalensemble med Vox Arctica – «Mitt hjem er der mitt hjerte er»

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Villnis vokalensemble med Vox Arctica

«Mitt hjem er der mitt hjerte er»

• lørdag 28. oktober — 18:00

Galleri Nord-Norge

Villnis vokalensemble består av 14 erfarne sangere fra Tromsø og Nord-Troms som brenner for a cappella-musikk.

«Vi har en visjon om å være et vokalensemble for hele Nord-Norge, og reiser hvert år til ulike deler av vår flotte landsdel for å spre musikk av høy kvalitet. Denne konserten har vi kalt «Mitt hjem er der mitt hjerte er», som en kommentar til mye av det som skjer ute i verden i dag» sier musikalsk leder Audun Skog.

Audun Skog
Foto: Marius Fiskum

Temaet for konserten blir utforsket med både rytmisk musikk, folketoner og nyere musikk for vokalgrupper. Og når det jubilerende Harstad-koret Vox Arctica også bidrar underveis, vil dette bli en konsertopplevelse som setter spor.

Villnis vokalensemble ble opprettet i 2016. Ensemblet er Tromsø-basert, men har flere medlemmer bosatt i Nord-Troms. Villnis vokalensemble fremfører stort sett musikk a cappella, og synger alle typer arrangementer og musikkstiler, med en forkjærlighet for tette klanger og rytmisk musikk. Mer informasjon om ensemblet finnes under @Villnis vokalensemble på Facebook.

Barn under 18 år
Rabatt til korsangere
1 time
Servering
Åpner 1 time før konserten starter.
Villnis vokalensemble