Thea & The Wild spiller Lillebjørn Nilsen (NO)

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Thea & The Wild spiller Lillebjørn Nilsen (NO)

  • søndag 23. juni — 16:00

Storsalen

Thea Glenton Raknes har samlet et knippe dyktige musikere, og sammen fremfører de hennes tolkninger fra Lillebjørn Nilsens fantastiske katalog i denne familiekonserten.

Thea Glenton Raknes, med artistnavnet Thea & The Wild, er hyllet for sin dyptfølte låtskriving og kraftfulle vokal. Nå henter hun på smakfullt vis frem arven etter Lillebjørn Nilsen, en legende i norsk musikkhistorie kjent for sine tidløse viser og dype folkelige røtter.  

Med tre kritikerroste album og en Spellemannsnominasjon, har Thea markert seg som en fremstående artist. Hennes musikk flyter fritt mellom sjangrene alternativ pop, folk og rock, og er både rørende og oppmuntrende. 

Thea & The Wild har nå fått med seg et strålende liveband med noen av landets dyktigste musikere for å gi nytt liv til Lillebjørn Nilsens rike katalog. 

Konserten «Thea & The Wild spiller Lillebjørn Nilsen» er et bestillingsverk for Miniøya, og urfremføres på festivalen 9. juni 2024, før den kan oppleves i Harstad.  

Denne spesielle ettermiddagen lover Thea en feiring av musikk som binder generasjoner sammen, gjennom en moderne tolkning av Nilsens verk. En musikalsk hyllest som forener fortid og fremtid, og viser at god musikk er tidløs.

Medvirkende

Bendik Brænne
Bass

Ryan McPhun
Trommer

Kenneth Ishak
Keys/gitar/vokal

Thea Glenton Raknes
Gitar/vokal

Priser

Standard
250,-
Ungdom (13-17)
125,-
Barn under 13 år
0,-
Varighet
45 minutter
Aldersgrense
Passer fra 10 år
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter.
Arrangør
Festspillene i Nord-Norge