The Creedence Experience – Fortunate Sons

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

The Creedence Experience

Fortunate Sons

  • lørdag 17. februar — 20:00

Storsalen

Norges mest hardtarbeidene tributeband, Fortunate Sons, skal ut på nye eventyr. Med seg i sekken har de et 15-årsjubileum, et 55-årsjubileum og allsanglåter som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Good Golly Miss Molly, Proud Mary, Midnight Special og mange fler.

Bandet kan tilby allsang- og ruteskjortegaranti i et show som både unge og gamle rockenostalgikere MÅ få med seg!

Turnéen starter i 2023, et år som for Fortunate Sons innebærer to jubileum. Bandet selv har da holdt på i 15 år, land og strand rundt i hele Norge med det Creedenske evangeliet. Men i 2023 er det også 55 år siden originalene i CCR slapp sitt selvtitulerte debutalbum, som var starten på ferden mot å bli et av verdens største (og mest undervurderte) rockeband, som har vært elsket på tvers av generasjoner siden.

I showet «The Creedence Experience» trekker Fortunate Sons med seg det beste fra publikumssuksessene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1970 og Cosmos Factory 50, og serverer publikum et heltstøpt show som setter i gang både rockefoten, allsangen og nostalgien for musikkelskere i alle aldre.

Dette er showet du ikke kan gå glipp av, så på med ruteskjorta og bli med på allsangen!

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess enn bandet Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes storhetstid, henter Fortunate Sons fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna! Men en arbeidsmoral som få andre, og et arsenal av ruteskjorter, sprer de de Creedenske budskap land og strand rundt, og gir publikum en fullverdig Creedence Experience.

Priser

Standard
395,-
Varighet
1 time og 35 minutter
Servering
Åpner 1 time før konserten starter.
Arrangør
Harstad Kulturhus