Songbird – En hyllest til Eva Cassidy – Stine Mari Langstrand, Ingelin Dahl Helbø og Erland Helbø

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Songbird - En hyllest til Eva Cassidy

Stine Mari Langstrand, Ingelin Dahl Helbø og Erland Helbø

  • fredag 10. november — 20:00

Lillesalen kafé

«Songbird» er en konsert der Stine Mari Langstrand, Ingelin Dahl Helbø og Erland Helbø skal hylle den kjente musikeren Eva Cassidys vakre låter og tolkninger.

Den folkekjære artisten Eva Marie Cassidy var fra Washington DC og hun spilte små, intime konserter i hjembyen. Hun sang alt fra folk til jazz, gospel, standardlåter og pop-rock og er kjent for sine helt spesielle tolkninger. Eva hadde sceneskrekk og trivdes best på små scener med lite mennesker i salen. Dessverre ble hun alvorlig syk og døde altfor tidlig, bare 33 år gammel… Det ble heldigvis gjort flere liveopptak av henne og mye av dette ble gitt ut i ettertid. Eva var en stor kunstner som hadde en helt egen musikalsk identitet og den treffer fortsatt midt i hjertet.

Vi har lyst å gjøre stas på denne flotte artisten og arrangerer konsert med hennes tolkninger av låter som Fields of gold, What a wonderful World, At last og Over the rainbow.

Ingelin Dahl Helbø er utdannet musikalartist og har master i musikkvitenskap. Hun har også videreutdanning i kirkemusikk, og jobber til daglig som kantor i Ullensaker kirkelige fellesråd. I tillegg jobber hun som freelance sanger og dirigent, og har koret for artister som Ellie Goulding og Josh Groban.

Stine Mari Langstrand tok mastergrad i klassisk sang ved Institutt for Musikk, NTNU, i 2007 og jobber som frilans sanger og skuespiller og hun har vært solist med Beijing Operaorkester, Kaunas City Symphony Orchestra, Trondheim Symfoniorkester, Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheimsolistene, Hærens- og Luftforsvarets musikkorps, Forsvarets Stabsmusikkorps, Marinemusikken, Oslo Messingkvintett og flere av landets amatørkorps, kor og orkester.

Erland Helbø er utdannet ved Norges musikkhøgskole og jobber til daglig som freelance gitarist. Han har blant annet jobbet ved Folketeateret, Oslo nye teater og Det norske teateret, og spilt blant annet med Oslo filharmoniske orkester og KORK. Erland har spilt gitar med artister som Wenche Myhre og Jahn Teigen. Helbø kom i 2020 ut med sitt debut-album «Improve Reality» til strålende kritikker i inn- og utland. 

Medvirkende

Stine Mari Langstrand – vokal
Ingelin Dahl Helbø – vokal og piano
Erland Helbø – gitar

Priser

Standard
295,-
Student
195,-
Ungdom
195,-
Servering
Åpner 1 time før konserten starter, og er åpent inne i salen under hele forestillingen.
Arrangør
Harstad Kulturhus