Momo – eller kampen om tiden – Harstad Kulturskole

Momo - eller kampen om tiden

Harstad Kulturskole

  • fredag 19. april — 18:00
  • lørdag 20. april — 13:00
  • lørdag 20. april — 17:00

Lillesalen

Kjøp billetter

I ruinene av et gammelt amfiteater, i utkanten av en stor by, bor Momo.

Hun har mange venner, og har et godt liv selv om hun ikke har så mye. Men en dag dukker det opp noen mystiske grå herrer. De vil hjelpe menneskene med å spare tid. Men hva er det egentlig man tjener på å spare inn tiden sin? Snart blir det opp til Momo og vennene hennes å redde menneskene fra de som prøver å ta fra dem det viktigste vi har: Selve tiden vår.  

Når Harstad Kulturskoles teateravdeling inviterer til familieforestilling er det med et kjærlighetsbrev til fellesskap, fantasi og tilstedeværelse. Det er en spennende og av og til litt skummel historie som er like aktuell i dag som da den ble skrevet i 1973. 

I rollene møter publikum kulturskolens tre klasser i teaterproduksjon og to danseklasser. Totalt står rundt 40 unge skuespillere og dansere på scenen i den største satsingen teateravdelinga noen sinne har gjort. 

Forestillingen anbefales fra rundt 6 år, men kan nok være litt skummel. Vi gjør oppmerksom på at majoriteten av publikum sitter på madrasser på gulvet og det er begrenset antall stoler.

På scenen

Ninjateateret
UNIKornTeateret
Monsterteateret
Moderne Intro
Klassisk 4

Priser

Standard
245,-
Ungdom under 18 år
150,-
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter.
Arrangør
Harstad Kulturskole