Lunsjkonsert – Scarlatti trio

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Lunsjkonsert

Scarlatti trio

  • torsdag 26. oktober — 11:30

Galleri Nord-Norge

Velkommen inn til Galleri Nord-Norge for en halvtimes musikalsk lunsjpause. 

På denne lunsjkonserten får du oppleve «7 arie con Tromba sola» av Alessandro Scarlatti og «Let the Bright Seraphim» av Georg Friederich Händel, med sopran, barokktrompet og erkelutt. Dette er italiensk og engelsk barokkmusikk.

Heggen videregåendes to lektorer, baller opp med en av byens trompetister. Feiende flotte arier for vår besetning. Anne-Berit er sanglærer og Jens Bang Rasmussen er gitarlærer på Heggen videregående skole. Ole Thomas Gjærum er for tiden freelancemusiker i byen.

Medvirkende:

Anne-Berit Buvik – sopran

Ole Thomas Gjærum – barokktrompet

Jens Bang Rasmussen – erkelutt

Anne-Berit Buvik er mezzosopran, og kommer opprinnelig fra Straumen i Sørfold kommune. Hun har studert i Tromsø under professor Anne-Lise Sollied og avsluttet sin mastergrad i utøvende sang våren 2016. I løpet av sin studietid har hun holdt flere konserter under Tromsø Internasjonale Kirkefestival, Nordlysfestivalen og Festspillene i Nord-Norge. I dag er hun en av de faste sangerne i vokalensemblet Vokal Nord, som har base i Tromsø.

Ole Thomas Gjærum spiller barokktrompet, og kommer opprinnelig fra Fauske. Han har over flere år vært trompetist i Hærens musikkorps og musikalsk leder for balkanbandet Kalabalik. Ole Thomas Gjærum har arbeidet sammen med en rekke kjente artister, bant annet Sigvart Dagsland, Karoline Krüger, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen og Ola Bremnes. Gjennom sin karriere har han vært en stor initiativtaker til ulike produksjoner i samarbeid med Scene Nord, Musikk i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

Jens Bang-Rasmussen har opptrådt som gitar solist på seks kontinenter, blant annet i byer som London, Moskva, New York, Paris og Tokyo. I tillegg til å være lektor i gitar ved Heggen videregående skole, er han leder for den internasjonale musikkfestivalen som går under navnet Nordnorsk gitarfestival. I 2012 underholdt han Dronningen med en soloopptreden under Hennes Majestets fødselsdag. Jens Bang-Rasmussen er en av de mest fremtredende fortolkere av nordisk gitartradisjon. Han spiller med stor kreativ energi, formidabel klangbehandling og viser stor mestring av gitarens poesi.

Kaffe og te er som vanlig inkludert i billettprisen.


Velkommen inn for en trivelig lunsjtid!

Priser

Standard
140,-
Varighet
40 minutter
Servering
Kaffe og te er inkludert i billettprisen
Arrangør
Harstad Kulturhus