Korkafé med Sørvik Sangkor

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Korkafé med Sørvik Sangkor

  • lørdag 11. november — 12:00

Kulturhusets foajé 2. etasje

En vakker høstdag i 1988 ble Sørvik Sangkor stiftet. Sørbygda trengte et kor til i tillegg til kirkekoret, og inviterte sangglade til være med. Og helt siden den gang har koret vært en viktig faktor, og har gledet seg selv og andre gjennom aktiv deltagelse i bygda og byens kulturliv, og gjennom reiser i inn og utland.

Koret har hatt mange samarbeidspartnere opp gjennom årene til gjensidig glede.  Faste tradisjoner som korkafeer til jul og vår med innbudte gjestekor, fyller gymsalen på skolen med et trofast publikum, og på egne konserter i kirka er det ofte fullt i benkeradene.  Spennvidden har vært stor fra irsk aften og cowboyfest, til Elia Blix og Gloria av Vivaldi.  I 2017 var koret også med og satte opp musikalen Jesus Christ Superstar med gode tilbakemeldinger.

På lørdag 11. november har Sørvik Sangkor korkafe i foajeen i Kulturhuset, og publikum vil få høre på noe av det som koret har i sitt repertoar; viking shanty, folkesanger og mer moderne sanger komponert av lokale og nord-norske artister.  Vår dirigent, John M. Plucker loser koret og publikum trygt gjennom konsertdelen.

Priser

Inngang
150,-
Servering
Kaffe og kaker er inkludert i billettprisen.
Arrangør
Sørvik Sangkor

Annet

Billetter kjøpes ved inngang. Dørene åpner 11:30.