KinOmatisk – De åtte fjellene – Italiensk film- og matkveld

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

KinOmatisk - De åtte fjellene

Italiensk film- og matkveld

  • onsdag 29. november — 18:00
  • torsdag 30. november — 18:00

Storsalen scene

Film: De åtte fjellene (Italia,2022) Regi: Felixvan Groeningen, Charlotte Vandermeersch. Innledning til filmen ved Bård Borch Michalsen.

DE ÅTTE FJELLENE er en film om meningen med livet, et livslangt vennskap og hovedpersonenes sterke bånd til naturen og fjellene. Om muligheten til å søke og finne sin plass i verden. En fortelling om en person som er tilfreds med de enkle tingene i livet og som har funnet oppskriften på lykke.

Pietro er en stille og sky bygutt, mens Bruno vokser opp i en fjellandsby i Alpene. Dit finner Pietro og foreldrene hans veien hver sommer, og de to guttene danner et helt spesielt vennskap. Et vennskap med få ord, i pakt med naturen.

Pietro og Bruno blir ungdommer, og siden voksne, og fjellene er det som former dem, som holder dem sammen – og river dem fra hverandre.

«Dyp, emosjonell og smellvakker» Terningkast 5
– NRK Filmpolitiet

«Storslått og rørende» Terningkast 6
– Dagbladet

Språk: Italiensk, nederlandsk, nepalsk

Aldersgrense: 6 år

Varighet: 147 minutter

Om KinOmatisk

KinOmatisk er et unikt og populært film- og matkonsept. Du er invitert til tankevekkende og bevegende opplevelser. KinOmatisk viser anerkjente kvalitetsfilmer, gir filmfaglig påfyll og serverer lekker mat. Maten er fra det samme landet som filmen er fra, og den serveres i samme salen som filmen vises. Det er også en bar i salen.

Velkommen til hyggelige og opplevelsesrike kvelder!

På denne KinOmatisk-forestillingen serveres det mat fra

Priser

Standard
475,-
Varighet
2 timer og 30 minutter
Aldersgrense
6 år
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter og er åpen inne i salen under hele filmen. Italiensk tapas fra Mat av Vahl er inkludert i billettprisen. Maten serveres kl 18.00.
Arrangør
Harstad Kulturhus

Annet

KinOmatisk er støttet av Norsk Filminstitutt.