Frida (NO)

Frida (NO)

  • søndag 23. juni — 13:00
  • søndag 23. juni — 15:00
  • søndag 23. juni — 17:00

Lillesalen

Kjøp billetter

Opplev magien i Katrine Strøms nyeste barne- og ungdomsforestilling "Frida" – et teaterstykke som bryter grenser og åpner for en verden av lek og læring!  

Laget for eventyrlystne sjeler over 10 år, og voksne med et barns hjerte, byr «Frida» på en 45-minutters reise du aldri vil glemme.  

Med hodetelefoner blir du guidet inn i Fridas verden, direkte til hjertet av Mexico, der du ikke bare er en tilskuer, men en aktiv deltaker i Fridas fargerike liv.  «Frida» er en hyllest til mot, forskjellighet og fantasien som et redskap for å overvinne motgang. 

Katrine Strøm, kjent for sitt innovative teaterarbeid for barn og unge, fortsetter å fascinere og engasjere publikum med sin unike evne til å skape magiske verdener som inviterer til utforskning og refleksjon. 

Gjennom forestillinger som «Utsikt», «SPLÆSJ! Mørkemodig», «Bølgebrus» og «Takk for alt», har Strøm etablert seg som en viktig stemme i norsk barne- og ungdomsteater. I 2008 var Strøm festspillkunstner under Festspillene i Nord-Norge, som tidenes yngste kunstner som var blitt valgt til denne hederen. 

«Frida» representerer ikke bare et møtepunkt for kultur og kunst, men er også et vitnesbyrd om Katrine Strøms langvarige forhold – og bidrag til festivalens rike tradisjon for å fremme kunstnerisk utfoldelse og samfunnsengasjement. Ikke gå glipp av denne sjansen til å bli med Katrine Strøm på en oppdagelsesferd gjennom fantasi, mot, og kunstens transformative kraft. 

Medvirkende

Katma i samarbeid med Hålogaland Teater.
Produsent

Priser

Standard
110,-
Barn under 13 år
0,-
Varighet
45 minutter
Aldersgrense
Passer for barn fra 10 år
Arrangør
Festspillene i Nord-Norge