Djupet – Vinnslan og The Back Alley Theatre

• fredag 23. august — 20:30

Lillesalen

Kjøp billetter

Hva er dette stedet vi kaller eksistens? Er det virkelig, eller er det bare en projeksjon av hjernen vår på den allmektiges lerret? Er vi virkelige, eller eksisterer vi bare på loftet eller dypt inne i vår egen fantasi? Er vi i stand til å redde verden, eller prøver vi bare å redde oss selv? Har vi valgt å leve en livsløgn fordi sannheten er for hard å møte, eller er livsløgnen nødvendig for at vi skal overleve?

I Djupet, har Vinnslan og The Back Alley Theatre brukt Ibsens «Vildanden» som et speil for å komme nærmere en forståelse av illusjonene og problemene i dagens moderne liv. Gjennom tverrfaglig performancearbeid, utvikling og endeløse improvisasjoner har vi satt oss selv i en humoristisk situasjon på scenen for publikum, slik at de kan få et innblikk i våre sjeler, i håp om å bedre forstå seg selv.

1 time og 30 minutter
DanceLAB

Annet

På denne forestillingen tar danserne deg med på en tur rundt på Kulturhuset, før man ender opp i Lillesalen. Oppmøte ved billettluka i hovedinngang.