Det Store Julespillet
Foto: Steve Nilsen

Det Store Julespillet

  • fredag 15. november — 18:00
  • lørdag 16. november — 15:00
  • lørdag 16. november — 18:00
  • søndag 17. november — 15:00

Storsalen

Kjøp billetter

For 18. året på rad kan både små og store harstadværinger glede seg til et gjensyn med både nissene og de kongelige i “Det Store Julespillet”.

Julemusikalen om Prinsen som forelsker seg i Nissejenta, og den skumle, sjalu Iskongen som vil utrydde jula for bestandig, har siden oppstarten for tolv år siden gledet over 30 000 tilskuere. Alle de medvirkende har lokal tilknytning, og gjennom herlig samspill har de i 17 år gitt oss en følelse av samhold og julestemning.
Som alltid får vi unge, nye krefter inn i flere roller. Stram regi, vakre kulisser og glitrende skuespill har blitt kjennetegn på vår lokale julemusikal.

«Det Store Julespillet»

Historien foregår på slottet og i landsbyen i det lille kongeriket bortenfor berg og blåne, i Nisseland, og innenfor Isporten der Iskongen holder til med de forheksede, onde hjelperne sine. Dette er kampen mellom det gode og det onde, og Prinsen og Nissejentas umulige kjærlighet.

På slottet sliter de med å arrangere «Det store Julespillet» fordi Nissene, som lever for å levere, blir stoppet av den grusomme Iskongen og den sjalu Isprinsen. Ingen vil få julegaver, og ingen får nissemarsipan. Men, «kjærligheta seire bestandig!».

Ta med familien på en morsom, spennende og koselig førjuls-stund, og finn julestemningen sammen!


https://www.haraldsmusikk.com/det-store-julespillet/

Priser

Standard
360,-
Barn under 18 år
230,-
Gruppepris ved kjøp av over 4 billetter
220,-
Varighet
1 time og 30 minutter
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter.
Arrangør
Kulturbingen i samarbeid med Harstad Kulturhus