D.D.E. – No e D.D.E. Jul Igjen

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Få billetter igjen!

D.D.E.

No e D.D.E. Jul Igjen

  • fredag 15. desember — 18:30

Storsalen

Endelig kommer D.D.E. tilbake til Harstad med familieforestillinga «No e D.D.E. jul igjen!»! Bandet har turnért med julekonserten siden 1999, og er for mange en kjær tradisjon.

”No e D.D.E. Jul Igjen!” er basert på CD’en fra 1999/2004, som også bærer samme navn. Den bestod av 13 nyskrevne norske julesanger som i årenes løp, har blitt en nødvendig ingrediens i julefeiringa for veldig mange.

I 2008 fikk D.D.E. også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både D.D.E.s tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne D.D.E.-låter.

For mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Og tradisjonen tro har D.D.E. også i år med gjester på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene i D.D.E. inviterer til julekonsert.

D.D.E. lover god julestemning, lun humor og ikke minst ord til ettertanke i denne trivelige førjulsstunda. Forestillinga er egnet for alle aldersgrupper.

Priser

Standard
595,-
Servering
Åpner 1 time før konserten starter.
Arrangør
Rai Rai Entertainment AS