Brit Floyd – P·U·L·S·E

Brit Floyd

P·U·L·S·E

  • lørdag 28. september — 19:30

Storsalen

Kjøp billetter

Brit Floyd er tilbake på scenen i 2024 med produksjonen P·U·L·S·E, som blir deres største og mest spektakulære produksjon per dags dato.

En feiring og trofast rekreasjon av Pink Floyd sin legendariske og siste Division Bell Tour, komplett med et fantastisk laser og lys show, den ikoniske sirkulære skjermen, effekter og teater. Det over to og en halv time lange showet tar med seg klassiske spor fra Pink Floyds storslåtte albumkatalog, inkludert Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell, Meddle og mye mer.

I 1994 var Division Bell Tour den høyst innbringende turne i rockemusikkens historie, da den ble spilt for over 5 millioner mennesker i 68 byer. Turnéen visste seg å bli den episke finalen og bemerkelsesverdige fotnoten til et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien.

Brit Floyd er kjent og elsket for å fremføre note-for-note gjengivelser av Pink Floyd-klassikerne, som publikum fra hele verden har blitt kjent med opp gjennom årene. På scenen får vi se den mangeårige gitarist/vokalist og musikalske leder Damian Darlington, som har spilt over 2500 Pink Floyd relaterte konserter i løpet av sin karriere. Sammen med han kommer Ian Cattell, Edo Scordo, kanadiske Idol vinner Eva Avila og de andre ekspertmusikerne som har sluttet seg til Brit Floyds rekker i løpet av det siste tiåret.

Etter å ha gjennomført over 1000 show siden lanseringen i Liverpool, England i januar 2011, har Brit Floyd turnert verden rundt, solgt ut konserter over hele Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten. De har spilt på noen av verdens største arenaer, inkludert Londons prestisjetunge Royal Albert Hall, det fryktinngytende Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado, det historiske Greek Theatre i Los Angeles og ‘The Showplace of the Nation’, NYC’s Radio City Music Hall på Manhattan.

Brit Floyd-showet har blitt et fenomen, ansett som et av verdens største rockehyllestshow!

www.britfloydofficial.com 

Priser

Standard
595,-
Servering
Åpner 1 time før konserten starter.
Arrangør
Harstad Kulturhus