Arctimus spiller Grieg – Scene Nord

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Arctimus spiller Grieg

Scene Nord

  • lørdag 11. november — 14:00

Galleri Nord-Norge

Arctimus strykekvartett byr på energi og varme i høstmørket, med en utsøkt romantisk perle som hovedattraksjon, nemlig Griegs strykekvartett op. 27 i g-moll – noe av det heftigste i norsk musikkhistorie.

Verket ble for første gang fremført i 1878 og tok hele musikk-Europa med storm, og vekket beundring blant storheter som Liszt og Debussy. Nå har du muligheten til å oppleve dette verket, samt en annen klassiker – Schumanns kvartett nr. 1, fremført av en strykekvartett av internasjonal klasse!

Scene Nords fiolinist Erika Toth har lang erfaring med kammermusikk i alle formater, og elsker å opptre på intime scener i nær kontakt med publikum. Hun har valgt sine medspillere i denne konserten blant eliten i Europa; Wojciech Garbowski fra Berlin er en ettertraktet kammermusiker og konsertmester, Zoltán Tuska fra Budapest er spesialisert i kammermusikk på høyeste nivå, både som utøver og professor, og Inga Raab fra München er en erfaren kammermusiker og har vært gjestesolist ved mange orkestre i Europa og Norden.

Medvirkende

Erika Toth – 1. fiolin
Wojciech Garbowski – 2. fiolin
Zoltán Tuska – bratsj
Inga Raab – cello

En produksjon med Landsdelsmusikerne i Nord-Norge fra Troms og Finnmark fylkeskommune – Scene Nord

Priser

Standard
195,-
Student
95,-
Barn under 18 år
95,-
Varighet
1 time og 15 minutter inkludert pause
Servering
Åpner 1 time før konserten starter.
Arrangør
Harstad Kulturhus