Anneli Drecker med Hærens musikkorps (NO)

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Anneli Drecker med Hærens musikkorps (NO)

  • fredag 28. juni — 18:00

Storsalen

Fra arktisk inspirasjon til musikalsk innovasjon: Anneli Drecker og Hærens musikkorps i harmonisk samspill.

Anneli Drecker har i en årrekke vært en av Norges mest innovative og respekterte sangere og komponister. Hennes musikk bærer preg av uredd nyskapning og alltid med et islett av hennes arktiske identitet.  

Drecker har markert seg både som soloartist og som en del av bandet Bel Canto. Hennes kunstneriske reise er i tillegg preget av samarbeid med en rekke internasjonalt anerkjente artister og bidrag til ulike musikkprosjekter, som har beriket hennes musikalske uttrykk. Nå skal hun for første gang dele scenen med Hærens musikkorps, som har invitert noen av landets aller fremste arrangører til å sette hennes musikk inn i en helt ny musikalsk drakt, spesielt tilpasser Hærens musikkorps store musikalske og uttrykksmessige bredde. 

Det vil bli servert låter fra hele hennes karriere, både hennes fire solo-album samt fra utgivelser der hun har samarbeidet med andre.  

Låtene varierer fra groovy elektro-pop til atmosfæriske lydlandskap, mesterlig tilpasset Hærens musikkorps’ akustiske blåse- og slagverksinstrumenter. 

Låtene er arrangert for Hærens musikkorps av Erlend Skomsvoll, Jon Øyvind Ness, Lars Erik Gudim og Petter Winroth. Konserten ledes av Ob Lt Lars Erik Gudim. 

Medvirkende

Anneli Drecker
Vokal

Hærens musikkorps

Ob Lt Lars Erik Gudim
Dirigent

Priser

Standard
450,-
Ungdom (13-17)
225,-
Barn under 13 år
0,-
Varighet
1 time
Servering
Åpner 1 time før konserten starter.
Arrangør
Festspillene i Nord-Norge