Ane Brun (NO)

ARRANGEMENTET HAR VÆRT

Ane Brun (NO)

Festspillene i Nord-Norge

  • torsdag 29. juni — 18:00

Storsalen

Ane Brun kommer tilbake til Festspillene i Nord-Norge, denne gangen i tospann sammen med Marte Eberson. Dette er Ane Brun i et format som er bejublet og vellykket, og vil passe perfekt inn i Storsal-rekka under Festspillene.

Ane Brun er en låtskriver og artist i toppskiktet, og har med sin unike stemme og tekstunivers skapt begeistring siden starten som artist i 2003. Til Harstad har hun med seg Marte Eberson, en av Norges mest spennende pianister/keyboardister i band som Machine Birds, Eberson og Highasakite. Hun er nå sentral i bandet LÖV.

Ane Brun har hatt en eventyrlig reise som artist siden debutalbumet «Spending Time with Morgan», fra 2003.

Seksere har trillet tett etter en lang rekke briljante album og fantastiske konserter. «It All Starts With One» (2011), «When I’m free» (2015), Leave Me Breathless» (2017), «After The Great Storm» og «How Beauty Holds The Hand of Sorrow» (2020) er noen av høydepunktene. Det norskspråklige albumet «Nærmere» (2022) føyer seg fint inn i gullrekka. I løpet av karrieren har Ane Brun også samarbeidet med blant andre Madrugada, Ron Sexsmith og Peter Gabriel. Hun har turnert mye i Europa de siste ti årene, og hun er nå blant våre aller beste konsert-artister. Sammen med Marte Eberson har hun skapt begeistring både på Moldejazz og Øya-festivalens koronafestival i 2021 med låter fra hennes rike musikk-univers gjennom 20 år.

«Ane Brun stiller i en helt egen klasse som popsanger.»
Aftenposten

«Ane Brun er ikke bare en vokalist av Guds nåde, hun er også en drivende dyktig gitarspiller.»
VG

«Alt her går opp i en høyere enhet, om vi snakker låtskriving,arrangementer eller fremføring.»
Musikkmagasinet/Klassekampen

Priser

Voksen
450,-
Under 18 år
225,-
Barn 0-13 år
0,-
Varighet
1 time
Servering
Åpner 1 time før forestillingen starter.
Arrangør
Festspillene i Nord-Norge