I 2022 slår disse to sangpoetene sine ord, toner og gitar-ansamlinger sammen, og reiser ut på turne, godt støttet opp av Eiolf Seglem Ødegård på piano, lydtepper m.m. Nakent og nede. Vart, varmt og akustisk. Med humor, ettertanke og glede. Og trøkk når det gjelder.

På tross av en generasjon imellom, har de over tid funnet et felles ståsted og verdigrunnlag, og gir hverandre energi og inspirasjon.  Derfor har de også skrevet noen nye sanger sammen til turneen.  Til og med en litt annerledes julesang!

Disse er ute i god tid før scenekanten kaller.

Begge to er Hver Gang Vi Møtes – veteraner på grunn av sangkataloger, kvalitet og fartstid. Konsertene blir annenhver låt og likt fordelt, og framført sammen - med stor takhøyde – og mulig ditto fallhøyde.  

De byr sikkert på noen overraskelser når det gjelder låtvalg også….på en kveld for lytting, lengsel og samhold.

 

OBS! Denne konserten er flyttet fra 1. april til 22. oktober 2022. 
Dessverre ser Trygve Skaug & Henning Kvitnes seg nødt til å utsette konserten hos oss. 

Vi er likevel glade for å melde om at ny dato er spikret og vi gleder oss til å kunne invitere til denne helt spesielle konserten!

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato. Hvis du ønsker å refundere billetten eller bytte den i et gavekort med 2 års varighet, sender du en e-post til post@harstadkulturhus.no. Beskjed om refusjon må meldes til oss innen 1. mars.


Vi beklager ulempen, og håper på å se dere på ny dato! 

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
25. mar
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret

Våre samarbeidspartnere