En hilsen fra Sissel: Det jeg gleder meg mest til denne våren er å reise til utvalgte steder med turneen «Snart er det sommer».

I april tar jeg med meg to gode venner, de fremragende musikerne Torjus Vierli (piano) og Bernt Rune Stray (gitar) og reiser på turne til mange flotte steder. Det er fremdeles en stund til sommeren, men etter en lang vinter gleder vi oss til å kjenne varmen igjen. Derfor har jeg kalt denne vårkonserten. «Snart er det sommer»
Så ikke gi opp om det snør på veien til konserten!

Dette blir en intim konsert som jeg gleder meg veldig til. Konserten vil inneholde kjente og kjære sanger, og det blir også «verdenspremiere» på flere helt nyskrevne sanger. Vi har latt oss inspirere av alle årstidene som ofte er «representert» i nettopp april måned, og særlig av den lyse vårstemningen som forteller oss at: 

«Snart er det sommer»!

 

Sissel om Harstad

Jeg gleder meg til å komme tilbake, det har vært noen år nå siden sist. Alltid hyggelig å være der. Vært der både på vinterstid og sommertid, men aldri på våren. Elsker den vakre naturen. Vært der både med eget band og som gjest i Hærens musikkorps sin nyttårskonsert for 13 år siden. Det er så godt å komme til byer, steder hvor en føler seg velkommen som en venn - slik har jeg det med Harstad og kulturhuset. 

 

Velkommen til Kulturhusets storstue!

Flere opplevelser:

26. jan
Harm og Hegseth GLITTER, K*K OG SANG
09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
06. okt
Brit Floyd 50 years of Dark Side
30. sep
Halvor Johansson Halvorsprat

Våre samarbeidspartnere