Forestillingen utsettes til 2021

Det er med tungt hjerte vi nå igjen ser oss nødt til å utsette den planlagte forestillingen med «Schøyen, Skåber & Cess – Tre Elefanter i rommet". 

Med dagens gjeldende regler på kulturhuset om sosial distansering og en makskapasitet på 200 mennesker, så er det dessverre ikke mulig å tilby denne forestillingen til alle som har kjøpt billett.

Ny dato for arrangementet er: Lørdag 2. oktober 2021. Kjøpte billetter vil gjelde på ny dato.

Vi beklager dette og de komplikasjoner dette medfører. Ta vare på hverandre og husk å vaske hendene!

 
BILLETTLUKEN: 
Billettluken er åpen mandag-fredag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100.  

----------------

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné.

Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld på Harstad Kulturhus når selveste Hege Schøyen, Linn Skåber og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen!

Uten et eneste dødpunkt!
- AFTENPOSTEN

 

Musikalsk moro med mye menneskelighet!
- DAGBLADET

 

Østrogenbombe!
- VG

 


Tre ganger tre haha!!
- DAGSAVISEN

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere