En familieforestilling for alle generasjoner!

Velkommen til Astrid Lindgrens univers, der vi møter Ronja Røverdatter – ei sterk jente som trosser høvdingens ord, og knytter bånd på tvers av grenser. Ronja Røverdatter er en fortelling om kjærlighet, menneskeverd, selvrealisering og valget om å bryte ut av noe trygt i troen på noe bedre.

Forestillingen er i nordnorsk drakt, oversatt av Endre Lund Eriksen og regisseres av Gullrute-vinner Gard Bjørnstjerne Eidsvold. Besetningen består av et nordnorsk ensemble med kjente og kjære personligheter.

– Vi gleder oss stort til å dele denne nordnorske oppsetningen av Ronja Røverdatter med Harstads befolkning. Astrid Lindgren ligger dypt forankret i den skandinaviske folkesjela, der Ronja Røverdatter betyr veldig mye for veldig mange. Dette tar vi på det største alvor. Nå teller vi spent ned dagene til vi ankommer Harstad Kulturhus, kommenterer produsent Sander Torneus.

Ronja spilles av Hannah Martinsen Tøllefsen og Alexandra Minor.
Birk spilles av Nils Kaasa Grønbech og Ådne Håland Opdal.
Mattis spilles av Christian Justad Tønsvoll.
Skalle Per spilles av Ingrid Evertsen.
Lill Klippen spilles av Harald Bakkeby Moe.
Lovis spilles av Jeanette Solbakken.
Borka spilles av John Sigurd Kristensen.
Undis spilles av Anna Karoline Løseth Bjelvin.

Elever fra teateravdelingen hos Harstad Kulturskole medvirker i forestillingen. 

Produsert av Tja i samarbeid med Tromsø Kulturhus, Kulturskolen Tromsø, Beaivváš Sámi Našunálateáhter. Forestillingen er støttet av Samfunnsløftet SpareBank1 Nord-Norge, Bergesenstiftelsen og Bonord.

 

Forestillingen er i utgangspunktet for hele familien, men vi gjør oppmerksom på at den inneholder enkelte skumle scener og høy lyd, og har en varighet på 2 timer inkl pause. 

 

 

 

Flere opplevelser:

23. sep
The Illusions of Alexx Alexxander Flyttet til 2022
04. - 04. mai
Mio, min Mio Riksteatret
29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen 12 gode råd
31. mar
Mine venner Riksteatret

Våre samarbeidspartnere