Hærens musikkorps inviterer til helaften med marsjer og kulturhuset «bygger om» storsalen til pub. På menyen står marsjer fra hele verden samt et utvalg leskende drikke fra baren.

Dirigent er Leif Arne Tangen Pedersen som til daglig er soloklarinettist i Oslo-Filharmonien. Leif Arne har en stor kjærlighet for marsjene og leder oss også verbalt gjennom kvelden.

Leif Arne Tangen Pedersen vokste opp i Porsgrunn i en familie der alle spilte og sang på begge sider av slekta, og det ble naturlig for ham å drive med musikk også. Først i 12-13-årsalderen begynte han på klarinett, men han gjorde raske fremskritt:

Han fikk sitt første tilbud om jobb allerede som 15-åring, men da fikk han ikke lov av sine foreldre. Da han ble 18 begynte han å jobbe i Divisjonsmusikken i Kristiansand, og året etter flyttet han til Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo. Han rakk ikke å tenke så mye på det å bli musiker, det bare ble sånn.

Leif Arne ble ansatt i Oslo-Filharmonien i 1988, hvor han fortsatt har sitt hovedvirke. Foruten å være utøvende musiker er han også en aktiv pedagog og dirigent. Det som gir ham størst glede i arbeidet er å glede andre med musikken.

Flere opplevelser:

26. jan
Harm og Hegseth GLITTER, K*K OG SANG
09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
06. okt
Brit Floyd 50 years of Dark Side
30. sep
Halvor Johansson Halvorsprat

Våre samarbeidspartnere