Hærens musikkorps tar steget inn i dataspillenes verden og dirigenten må lede musikkorpset gjennom spennende og kjent spillmusikk på en helt ny måte.

Ikke bare ender korpset opp som et mecha-monster som følge av en data-glitch, men dirigenten må utvikle sin spillkarakters egenskaper for å slå tilbake. Respekt, ansvar og mot står i fokus når dirigenten står ansikt til ansikt med et ugjenkjennelig musikkorps, hvor han må finne styrken til å overvinne utfordringene han møter i et sammensatt spillunivers. Med hommage til en rekke kjente dataspill utvikler dirigenten seg til å bli en  motstander mecha-monsteret verdig. Kan det bli musikkorpsets redning? Alt i en 16-bits retro innpakning både unge og gamle gamers kan finne nostalgisk.

Gjennom spilluniverset møter vi musikk fra spill som Halo, Undertale, Elder Scrolls, Super Mario, Final Fantasy, Zelda og mange flere. Hvilke egenskaper fra de forskjellige dataspillene lærer dirigenten seg? Med mems, power-ups og limit-breaks kobles spillmusikken sammen med dirigentens historie i en spesialutviklet historie som garantert kommer til å skape engasjement blant gamers.

HELT NYE MUSIKKARRANGEMENT
Gjennom 9 måneder er det skapt helt nye arrangementer av musikk fra ulike data- og konsollspill, for Hærens musikkorps besetning.  Flere av arrangementene har komponistene ikke bare tilpasset til korpset, men gått så grundig til verks at man nesten kan kalle det nye komposisjoner. Flere av Nordens beste arrangører/komponister har vært i sving

Dirigent – Andreas Patrik Hansson

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere