KinOmatisk viser filmen "Tokyo Story" fra regissør Yasujiro Ozu (Japan 1953).

Yasujiro Ozu er en av verdens mest anerkjente filmskapere, og denne filmen er kanskje hans aller mest kjente. Et dypt bevegende drama om familiedynamikk, generasjonskløft og ensomhet.

Tokyo Story er fortellingen om en mor og en far, som endelig skal dra på besøk til Tokyo. To av barna deres bor der: En travel lege som selv har fått barn, samt en datter som driver en skjønnhetssalong. Ingen av dem er glade for å få besøk. Den eneste som viser vilje til å ta seg av de gamle, er svigerdatteren Noriko, som nå er enke og lever et ensomt liv i storbyen.
Man skal være svært kald eller i beste tilfelle nokså åndsfraværende for ikke å la seg engasjere av denne klassikeren. Da Wim Wenders innledet en visning av filmen i Berlin i 2003, konstaterte han at det ikke lages filmer som Tokyo Story lenger og at «Ozu representerer et filmens tapte paradis.»

Innledning til filmen vil holdes av kinosjef Helene Hokland.

“Not to have seen Tokyo Story is not to have lived.”

Geoff Brown, The Times

 

 

----------------------------

Kjære publikum,

På bakgrunn av de nasjonale retningslinjene som setter begrensning på 10 personer på arrangement uten fastmonterte seter, velger vi å flytte KinOmatisk til fredag 12. februar kl. 19.00. Kjøpte billetter flyttes automatisk til ny dato. Dersom dette ikke passer, ta kontakt med oss for refusjon. Smittesituasjonen både nasjonalt og lokalt ser ut til å være synkende, så vi håper vi får anledning til å arrangere KinOmatisk i februar i trygge rammer. Skulle situasjonen endre seg igjen, vil det kunne komme ytterligere endringer.

Vi på Harstad Kulturhus jobber for å være best på smittevern, slik at du som gjest skal være trygg når du besøker oss. Vi følger situasjonen tett og tar alle forholdsregler. Vi har strenge smitteverntiltak og sørger for at du kan nyte kulturopplevelser med god avstand til andre.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere