Ny dato!

Kjære publikum, 

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette ser vi oss nødt til å avlyse konserten med Hellbillies som skulle funnet sted 16. oktober 2020 i Harstad Kulturhus.

Vi har heldigvis funnet ny dato til neste år:

Fredag 15. oktober 2021, samme sted og klokkeslett. Velkommen da!

Billetter kjøpt til konserten høsten 2020 er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter. Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 9. oktober 2020. Ta kontakt med oss på Harstad Kulturhus for refusjon, enten på e-post til post(at)harstadkulturhus.no, eller telefon 77028100. 

-----------------------------

Bli med på feiringen!

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten 2020 vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale. 

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere