4. juni er det klart for Fjordkraft "På scenen" med selveste Marcus & Martinus og Eirik Lyng! Arrangementet starter kl 18.00, dørene åpner kl 17.00.

Marcus og Martinus

Anses å være en av Skandinavias største pop-fenomen. I ung alder har de allerede rukket å etablere seg som suksessfulle, internasjonale artister med en enorm og dedikert fanbase verden over. Tvillingene fra Trofors i Nordland, som er kjent for sine energiske og tilstedeværende live-opptredener, dro på deres første internasjonale turne i 2018 bestående av hele 26 show. Ikke lenge etterpå ble de invitert med som oppvarmingsartist for Jason Derulo på hans 2Sides World-turne i Europa. Sommeren 2019 la de hardtarbeidende brødrene ut på en arena-turne i et utvalg Europeiske byer. I tillegg til et imponerende antall streams og en rekke hits og album, har de også vunnet Spellemannsprisen som årets artist 2017. Dette gjør guttene til de yngste artistene som noen sinne har vunnet den gjeve prisen. Etter gjennombruddet med «To dråper vann» i 2012 har de toppet hitlistene med flere singler og album både nasjonalt og internasjonal.

 

Eirik Lyng er et nytt navn for mange, men Altaværingen har på kort tid rukket å gjøre seg godt bemerket i den norske pop-floraen. Kun 18 år gammel, har sangeren og låtskriveren vært å høre på hyppig rotasjon hos NRK P3 og NRK P1 med låter som “En som dæ”, “Ensom i desember” og “Bedre nu”, for å nevne noen. Med sine store refrenger, kjærlighetserkleringer, og friske tenåringspoesi på dialekt, har Eirik Lyng bevist at han har kommet for å bli.

Det er på konsertscenen at Eirik Lyng virkelig hører hjemme, og det er neppe tilfeldig at låtene hans kler nettopp dette formatet så godt. “Når æ e i studio og jobber med musikk, prøver æ å se for mæ ka det e æ har lyst til å spille for folk, ka æ vil at folk skal føle, og synge med på. Det e responsen fra publikum som inspirerer mæ aller mest”, sier Lyng, som i skrivende stund lader opp til nye konsertopptredener, og nye låtutgivelser, som er like rundt hjørnet.

I 2021 har Eirik Lyng vært aktiv på releasefronten, med låter som “Midnattsol”, “Hvis du vil” og “Fette fin”, skrevet med produksjonsduoen tobago. Sistnevnte låt skapte overskrifter, da Apple Music valgte å sensurere tittelen “Fette fin”, noe som fikk artisten til å reagere. “Fette e ikke et banneord”, uttalte Eirik til Altaposten den gang, med bred støtte fra lokalmiljøet i nord. En ting er sikkert - Eirik Lyng, og alle som liker sjarmerende tyggegummi-pop på steroider, går en fette fin tid i møte.

Flere opplevelser:

12. feb
Dyrene i Hakkebakkeskogen 70-års jubileum
11. feb
Bellamy Brothers
21. jan
Nyttårskonserten UNG
07. jan
Nyttårskonserten 2023

Våre samarbeidspartnere