I den unike konsertforestillingen Anima får barna være med å forme konserten. Catharina Chen regnes som en av de mest lovende unge, norske utøvere innen klassisk musikk og hun er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett.

Anima betyr sjel på latinsk. Ordet klinger fint i øret, og det handler om tanker og følelser. Vi er alle forskjellige, med ulike tanker og følelser. Catharina kombinerer mye forskjellig musikk i en form som nettopp kan gi rom for forskjellige tanker og følelser.

Catharina sier dette om å spille for barn og unge: "Gjennom mitt liv og yrke har jeg også i snart 7 år spilt en del skolekonserter rundt om i landet og fått lov til å vokse og lære meg selv å kjenne som kunstner. Barn er ufiltrerte, de er ærlige og de gir full tillit til rommet og oss kunstnere. Derfra skapes øyeblikkene. Jeg kaller barna for "raw", nettopp fordi de lever i nuet."

Med musikken i fokus, og med hver enkelt barns energi og tilstedeværelse, blir konserten unik i form av at hun spiller på barnas energi. 

Passer for aldersgruppe: Fra 5 år, men da det er en non-verbal konsert, kan også yngre barn få glede av denne.

 

OM FAMILIESØNDAG: 

En hel søndag på barnas premisser!

På "Familiesøndag" kan barn og familier i alle aldre og fasonger boltre seg i kunstneriske opplevelser av høy kvalitet, i en ramme som forsterker og underbygger opplevelsen. Salen er omgjort til barnas kafé og konsertsal, med enkel servering av frukt og drikke til barna, inkludert i billettprisen.

Det vil også være ulike aktiviteter i forkant av forestillingene, og muligheter for møte med artistene. Kaféen åpner kl. 13:00, og befinner seg inne i salen.

I tillegg holder Harstad Bibliotek søndagsåpent fra 12:00-17:00 på Familiesøndagene, og her vil det også være aktiviteter før og etter forestilling:

12:00-13:30 Kreativt verksted 

12:30-13:30 Quiz for hele familien

15:00 Lesestund

Velkommen!

PS: Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg opplevelse. 

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere