Kjære publikum, 

Konserten DDE - De første ti, 5. og 6. mars må dessverre avlyses. Dette er på bakgrunn av pågående smitteutbrudd i Harstad og nye restriksjoner i Harstad kommune, som gjør at vi er vi nødt til å holde stengt til og med 7. mars.

Alle som har kjøpt billett får disse refundert.
Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet. 

Hvis billetten er kjøpt over disk ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer. Du kan også velge å bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement.

Vi beklager de ulempene dette medfører.

Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen. <3 


BILLETTLUKEN: 
Billettluken er åpen mandag-lørdag mellom 12:00-14:00.
Dere kan også ta kontakt pr. e-post: post@harstadkulturhus.no eller telefon: 770 28100 (i ukedagene).  
Ha gjerne billettnummeret klart når dere kontakter oss. 

---------------------------------


I tre tiår har DDE vært en markant stemme i norsk kulturliv. På plate, i media, og ikke minst på små og store scener i hver krik og krok av landet. Mens vi venter på bedre tider samt at bandet skal runde neste «bøye»,  tar de seg nå tid til et lite tilbakblikk. I konserten «De første ti», ønsker DDE å gi et lite innblikk i hvordan det var for en gjeng gutter i 20-30 års alderen å vinne både kongeriket og mere til. Gjennom låter som ikke er spilt ihjel av verken band eller radio, historier du ikke nødvendigvis har hørt før, og kanskje et og annet bilde i samme kategori, tar bandet deg med tilbake til 90-tallet! Dette blir halvannen time med fantastiske sanger, god stemning, og en god porsjon av bandets lune humor.

 

Flere opplevelser:

03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar
27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert
13. nov
Fortunate Sons: CreedenceMania Ny dato

Våre samarbeidspartnere