Dette er, som navnet antyder, et tremanns stort jazzorkester!

Her blir det musikk ut fra musikernes preferanser, og fra den store jazzkatalogen kan vi forvente oss amerikansk jazz fra tiårene etter krigen. Gled deg til musikk av Charlie Haden, Tom Jobim, Dexter Gordon, John Coltrane med flere.

Øystein Norvoll fra Ibestad og Tromsø har i flere tiår vært en av Norges ledende jazzgitarister. I tillegg til egne prosjekter har han også samarbeidet med norske og internasjonale musikere som Henning Gravrok, Knut Riisnæs, Jon Gordon og Kevin Dean. Hans mangeårige samarbeid med Marit Sandvik har blant annet resultert i to plateinnspillinger med brasiliansk basert musikk, ”Uma onda no mar” med Bossa Nordpå og ”Flor” med Nova Onda.

Jon Rasmus Sjøen fra Haugesund og Harstad er en særdeles allsidig musiker. Etter noen år som bassist i Kaizers Orchestra, startet han en aktiv karriere som frilansmusiker. Han har blant annet deltatt på prosjekter og plateinnspillinger med BIT20 Ensemble og MINEnsemblet med Kjersti Stubø. De siste årene har han vært fast ansatt som bassist i Hærens Musikkorps med base i Harstad.

Helge Sveen fra Løten og Harstad har i tillegg til en mangeårig karriere som klarinettist og saksofonist i Forsvarets Musikkorps Nord Norge (nå Hærens Musikkorps) hatt en stor aktivitet som frilansmusiker. Han har spilt i grupper som ”Corny Horns” med bl.a. Arvid Marthinsen, ”Stett” med Øystein Norvoll og ”Bossa Nordpå” med Marit Sandvik. Etter et studieopphold i Italia spilte han inn CDen  ”Tanti Saluti…” med FMKN og med pianisten Lars Jansson og klarinettisten Gabriele Mirabassi som solister.

 

Foto Helge Sveen: Trym Ivar Bergsmo

Flere opplevelser:

23. sep
The Illusions of Alexx Alexxander Flyttet til 2022
04. - 04. mai
Mio, min Mio Riksteatret
29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen 12 gode råd
31. mar
Mine venner Riksteatret

Våre samarbeidspartnere