Silya setter fyr på Hærens musikkorps når hun med sin småfrekke, flørtende og utfordrende stil tiltrer korpset i årets utgave av Swinging Christmas.

Hun er en av Norges sterkeste live-artister og har de senere år spilt mer enn 150 konserter med sitt band Silya & the Sailors. Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum hver gang hun opptrer.

Nå er hun klar for å slippe seg løs med Nord-Norges eget militærorkester og spesialtilpasset julerepertoar. I år blir det flere nyarrangerte låter fra Silyas repertoar og et par instrumentalgodbiter.

Årets dirigent er Helge Sunde, en av Norges aller beste storband-ledere med en karriere som har involvert mange store og kjente navn.

Kjenner du julestemningen stige når du får en sniktitt i programmet?

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret