Kjære publikum,

Superenkel forskning viser at de fleste synes det er mye hyggeligere å være tørr og varm, enn våt og kald. Til helga meldes det igjen regnvær, og ikke minst mye vind. Derfor har vi besluttet å flytte helgens planlagte utendørskonserter innendørs. Nærmere bestemt fra torvet, til storsalen i Harstad Kulturhus

Tidspunktene er fortsatt de samme. Dørene åpner kl. 19:00.

Det vil være være servering inne i salen.

Det ikke er seteplassering på nummererte seter, men våre salsverter vil være tilstede og hjelpe med å finne plasser. Dere kan hjelpe oss med å holde god avstand til hverandre. Inne i salen vil det si at det skal være 2 seter mellom alle som ikke er i samme husstand.    

Vi gleder oss til å se dere, og ser frem til en kjempekveld i tørre omgivelser!

PS: Vi minner alle om koronavettreglene:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Hold minst 1-meters avstand til alle andre enn de du bor sammen med. Inne i salen vil det si 2 seter mellom dere.
  • Husk god hånd- og hostehygiene.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hærens musikkorps avslutter sommerserien "Sommerklang" i Harstad med et feststemt program. Vi tør påstå at korpset byr på seg selv når sommeren avrundes med utekonsert. Her blir det verk som hedrer alle hardtarbeidende, spesielt i koronatiden, kjent stoff fra blant annet Grieg, Shostakovich og Lumbye, og ikke minst litt tull og tøys.

Med oppvarming av komiker Petter Ytterstad!

Som kveldens programvert har vi fått med oss Harstads egen Ronny Fyhn Hansen. Kjent for mange fra Stand-Up Harstad-scenen og sin blogg Iskanten. Ronny sier selv at han har en overutviklet kommentartrang, gjerne med humoristiske vendinger. Nå hiver han seg, eller kanskje korpset, ut på dypt vann med å kommentere et klassisk blåseorkester og et klassisk program.

Dirigent Aage Richard Meyer er kanskje et ukjent navn, men som en av landets unge meget lovende dirigenter vil han snart gjøre seg bemerket landet, for ikke å si verden, over. Fra januar i år har han jobbet som assistentdirigent i Bergen filharmoniske orkester, samtidig som han sluttfører sin mastergrad ved universitetet i Stavanger, under Peter Szilvay, Jukka Iisakilla og Bjarte Engeset. Han har dirigert flere av de kjente symfoniorkestrene og militærkorpsene, og nå har turen kommet til oss i nord.

Program:
Fanfare for the Common Man – Aron Copland
Candide ouverture – Leonard Bernstein
Hagby’s Trombone – Jerker Johansson
Bryllupsdag på Troldhaugen – Edvard Grieg
Typewriter – Leroy Anderson
Entry of the Gladiators – Julius Fucik
The Golden Age Of The Xylophone – Floyd Werle
March fra Jazz suite nr. 2 – Dmitri Shostakovich
The Duck and the Woodpecker – Jerker Johansson
Tordenskjold udi action – Johan Halvorsen
Armenian Dances, Gna Gna – Alfred Reed
«Håndsprit» galoppen – Hans Christian Lumbye

Som om ikke det var nok, har vi i samarbeid med Flire AS hentet inn komiker Petter Ytterstad som oppvarmingsnummer. 

Dette blir en fenomenal avslutning av Sommerklang-serien, som vil sende oss alle inn i hverdagen med latter og pågangsmot!

OM SOMMERKLANG:

I en tid hvor store festivaler og arrangementer dessverre ikke lar seg gjennomføre, vil serien Sommerklang presentere det beste regionen har å by på. I perioden 17. juni til 15. august vil det gjennomføres mange små konserter og kulturarrangementer tilpasset sommertiden. Litt kortere enn vanlige konserter, og lagt til klokkeslett som gjør at de enkelt skal kunne kombineres med andre opplevelser. For eksempel en lang dag ute i solen. Serien består utelukkende av artister som har en eller annen tilknytning til landsdelen. Her kan man oppleve et bredt tilbud med alt fra allsang med Jenny Jenssen, popmusikk med Inge Bremnes, nordnorsk visesang med Sigrun Loe Sparboe, til jazz med Inger Nordvik. Opplevelser for en hver smak presenteres fra scener spredt over hele byen, både innendørs og utendørs. 

Serien er en del av satsningen Basecamp Nord-Norge, i regi av Harstad kommune, Visit Harstad og byens næringsforeninger. 
Sjekk ut sidene til Visit Harstad (www.visitharstad.com) for en oversikt over aktiviteter i regionen vår i sommer. 

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere