Nytt album - ny turné!

Med det nye albumet «Jærtegn», som kom i januar, er Skambankt klare til hva enn som måtte komme i 2021.

2020 tok en overraskende vending for oss alle. Planen for Skambankt sin del var å spille inn et kick ass rockealbum, skru opp volumet og energinivået mange hakk etter det akustiske albumet bandet utga i 2019. Så kom pandemien.

Utsiktene til å spille klassiske rockekonserter med det aller første er ikke optimale. Derfor ble rockedemoene lagt på vent og «Jærtegn» ble til. Bandet har utfordret seg selv til å fortsette i sporet til «1994», men med utvidede rammer. Det har resultert i et stort, vakkert, tøft og mer nedpå album enn det folk vanligvis forbinder med Skambankt.

 

------------

Konserten er flyttet fra 20. mars til 15.mai. 
(Obs: Nytt klokkeslett også. På billetter til 20. mars vil det stå 19:00)


Billetter kjøpt til 20. mars er gyldige også på ny dato.  Hvis det ikke er mulig å benytte billettene, kan du bytte billettene til et gavekort med 2 års varighet som kan brukes på et fremtidig arrangement. Hvis det ikke er en aktuell løsning for deg, vil det være mulig å få refundert kjøpet.

Vi beklager ulempene dette medfører, og gleder oss til å se dere igjen. 

Ønsker du å få refundert billetter? 
Kjøpte billetter kan som nevnt benyttes 15.mai i stedet.
Ønsker du å få billettene refundert ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no, med billettnummer og telefonnummer.

Flere opplevelser:

29. - 29. apr
Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen Ny dato 2022
06. des
No e D.D.E. Jul Igjen
03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar

Våre samarbeidspartnere