I år er det Skeivt Kulturår og det er en ypperlig anledning for Hærens musikkorps å følge opp Forsvarssjefens oppfordring fra fjorårets Pride-fest i Oslo: På utfordringen om å stille i Pride paraden sa Kristoffersen: JA - Det minste jeg kan gjøre som forsvarssjef, er å anerkjenne mangfoldet vi har i Forsvaret.

Hærens musikkorps lager festkonsert og stiller i den lokale Pride paraden. Det hele i samarbeid med Harstad Pride 

Med oss har vi Tromsøværingen Adrian Angelico  som gjorde mangt et nordnorsk og samisk hjerte stolt da han i TV-serien Muitte Mu kombinerte joik med klassisk sang. Adrian har en betydelig karriere som mezzosopran både nasjonalt og internasjonalt og nå, endelig, kommer han til Harstad.  
Hærens musikkorps har i to år skullet gjøre Nyttårskonsert med Adrian, men som så mye annet tok koronaen disse av plakaten. Nå får vi endelig til et møte og det i selveste Pride året. Publikum kan se frem til å høre han i O mio babbinocaro, I Dreamed a Dream og ikke minst den magiske Eurovisionvinneren fra 2014: Rise Like a Phoenix. 
 
Harstads egen danser Eirik Dreyer Sellevoll har tatt på seg rollen som konferansier. Da han som 14 åring kom til Harstad ble straks dansen hans lidenskap. Den har brakt han ut i verden, på små og store scener. Til høsten er det Oslo, og turné med danseforestillingen New Religon som kaller. Han elsker å få folk til å smile, er kjent for sin rungende latter og lover å stille med paljetter og dans! 
 
Kveldens dirigent er en av Norges mest ettertraktede dirigenter, Peter Szilvay. Han gjester jevnlig våre fremste profesjonelle ensembler med prestisjefylte oppdrag. Sist kunne Harstadpublikum treffe han som dirigent for Nyttårskonserten i 2020. 

Disse tre sammen med Nord Norges militærkorps forbereder seg på å lage feststemning når Harstad er pyntet i regnbuens farger. 

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
25. mar
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret

Våre samarbeidspartnere