«Penthouse Playboys vrikker julen inn» er hovedstadens mest populære, tradisjonsrike og overdådige førjulshow. Den lengstlevende suksesshistorien i norsk underliv, unnskyld, underholdningsliv. Den bestselgende konserten på Rockefeller hvert eneste år. Den største fest-tradisjonen for livsglade og kvalitetsbevisste kvinner. Etter 26 års «øving» i Oslo, tar Jens Pikenes & Co endelig med seg sirkuset til Vågsfjordens perle.

Fordi Harstad-damene fortjener det! Og hva får de oppleve? En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap – skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, utrolige kostymer og – i bunnen: helproff musikalitet, besørget av et 9-manns orkester og kvinnelige korister. Men først og fremst er dette kvelden der publikum glemmer alt som heter hverdag, og gir seg sine lyster og drømmer i vold. Dette er ikke en konsert. Det er en fest!

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret