Desemberstemninger med Ole Edvard Antonsen, Knut Marius Djupvik og Stine Hole Ulla.

Ole Edvard Antonsen´s førjulsturné ”Desemberstemninger” har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land og blir av mange kalt «Den ultimate julekonserten».

Ole Edvard, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner, har på denne turnéen med seg Knut Marius Djupvik som gjør stor suksess i Stjernekamp på NRK denne høsten, samt Stine Hole Ulla som var den første kvinnelige vinner av Norske Talenter i 2012.

Konserten vil inneholde kjente kjære juleklassikere, «o´Helga Natt» og «Anthem»
med Knut Marius, «The Prayer» som duet med Stine, «Vidda» med Ole Edvard i tillegg til flere overraskelser.

Det 3 mann sterke bandet vil være med å skape en flott og stemningsfull konsert for deg og dine i en annerledes førjulstid.

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret