Magisk og poetisk om mørket

Bli med inn i en magisk eventyrverden, der alt er mulig! Men i Katmas fascinerende og gåtefulle univers blir det denne gangen kanskje også bittelitt skummelt..?

MØRKEMODIG er en magisk, eventyrlig og poetisk forestilling om alt det vakre som bare finnes når det er mørkt. Med hodetelefoner på ørene blir du ledet gjennom en oppdagelsesferd inn i en fremmed skog. En sti som plutselig deler seg, lysende telt og lyden av dyr. Mørkemodig inviterer til utforskning, deltagelse og interaktive møter med karakterene.

Katma er teaterkompaniet til Katrine M. E. Strøm. Andøy-kunstneren ble i 2008 utnevnt som årets festspillkunstner, forøvrig tidenes yngste, og satte sitt preg på Festspillene med forestillingene ”Rust”, ”Vidunderkammer” og ”Not for sale”.

Hun har fått flere priser for sitt arbeid, blant annet både Scenekunstprisen og Gulsekken.

Katrine Strøm har hatt enorm suksess med barneforestillingene sine. Hun har produsert mer enn 15 forestillinger og har spilt teater i Italia, Mexico, på Island, i Litauen og i India og Russland . Hun er utdannet skuespiller og i tillegg til den jobben hun gjorde med Teaterklubb ´81 hjemme på Dverberg i mange år, var hun med å starte opp barne- og ungdomsteatret Lille Hålogaland Teater i 2010, der spesielt ”Virginia og julenissen” har gått for fulle hus i tre år.

Av Katma i samarbeid med Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge

Forestillingen passer for barn fra fem år.

Flere opplevelser:

03. des
Dag Sørås: Vrangforestilling Flyttet fra februar
27. nov
Eva Weel Skram Falle til ro – ein julekonsert
13. nov
Fortunate Sons: CreedenceMania Ny dato

Våre samarbeidspartnere