Når det kommer til temperament og virtuositet, er det ikke mye som kan måle seg med den dampende ungarske musikken!

Fiolinisten Erika Toth hadde lenge ønsket å fremføre et ekte ungarsk program da hun i 2014 innledet samarbeidet med den elleville trioen Rio de Trokkones. Siden har de spilt høydepunkter fra både tradisjonell og klassisk musikk, framført på ungarsk vis, foran tusenvis av publikummere fra Larvik til St Petersburg, på bygdehus og kulturhus, skoler og utescener, og responsen har vært overveldende!

Toth har selv ungarsk bakgrunn og i likhet med henne er Rokkones, Larsen og Thorstensen alle virtuose på sine instrumenter. Det gnistrer av intensiteten, gleden og den enestående galskapen som denne kvartetten skaper på scenen!

Erika Toth – fiolin

Ola Asdahl Rokkones – saksofon

Rune Larsen – akkordeon

Pål Thorstensen – kontrabass

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret