Bel Chorus er i storform og får staselig besøk fra hovedstaden.

Du er herved invitert til en variert og magisk korkonsert med mannskoret Bel Chorus og Majorstua Kammerkor!

Majorstua Kammerkor dirigeres av Øystein Fevang og ble grunnlagt i 1999. Deres repertoar består i hovedsak av klassiske a cappella korverk. De fleste av korets konserter holdes i Gamle Aker kirke og koret har hatt gleden av å urfremføre musikk skrevet til koret av både Ola Gjeilo og Kjell Mørk Karlsen, og høsten 2021 urfremførte de musikk av Øystein Sevåg og Kjell Magne Andersen. 

Koret har i de senere år bl.a. samarbeidet med Sverre Indris Joner med cubansk musikk, og medvirket på Andrea Bocelli-konsert i Telenor Arena. Øystein Fevang er en anerkjent norsk dirigent, sanger og musiker og Bel Chorus har hatt gleden av å lære av hans kunnskap gjennom flere seminar.

Han er utdannet sanger og dirigent fra Østlandets Musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, og har også studert sang med Oren Brown (New York) og direksjon med Alexej Malij (Moskva). 

Fevang har vært solist med en rekke kor og orkestre, bl.a Gli Scapoli, Kringkastingsorkestret, Kongelige Norske Marines Musikkorps, Hans Majestet Kongens 3. Gardekompani og Filharmoniens Kammerkor.

 

Svolvær kirke: Fredag 20. mai kl. 19:00

Borge kirke: Lørdag 21. mai kl. 17:00

Trondenes kirke: Søndag 22. mai kl. 16:00

Flere opplevelser:

12. feb
Dyrene i Hakkebakkeskogen 70-års jubileum
11. feb
Bellamy Brothers
21. jan
Nyttårskonserten UNG
07. jan
Nyttårskonserten 2023

Våre samarbeidspartnere