Kom til Galleri Nord-Norge denne lørdagsformiddagen og start helgen riktig med nydelige høytlesninger fra forfatterne Gunnar Grytås, Ellisiv Lindkvist og Aaslaug Vaa.

Vi kan love både sakprosa, skjønnlitteratur og poesi - en perfekt litterær lunsj.

Om forfatterne:
Ellisiv Lindkvist (f. 1973) er dramatiker og dikter. Lindkvist har blant annet jobbet for Klassekampen, Ny Tid, NRK P2 og Tidsskriftet FETT. Hun ble tildelt Havmannprisen i 2013 for romanen Ditt røde hår, Unn.

Aaslaug Vaa (f. 1955) har vært offentlig tjenestekvinne i norsk kultursektor i flere tiår og har bl.a. vært med på å etablere Skulpturlandskap Nordland, Hamsunsenteret på Hamarøy og Fotefar mot Nord. I høst er hun aktuell med boken I menns minne, om fiskere i Lofoten.

Gunnar Grytås (f. 1949) er forfatter, forsker og journalist. Han har blant annet jobbet for Nordlys, Dagens Næringsliv og UiT. Han står bak en rekke utgivelser om kystkultur, fiskeripolitikk og industrihistorie.

*Grunnet koronarestriksjoner vil det ikke bli servert mat under arrangementet, men vi inviterer alle som ønsker til å ta med seg matpakken til Galleri Nord-Norge denne formiddagen!

Kjøp festivalpass her: https://checkout.ebillett.no/252/events/2884/purchase?campaign_id=930

23. sep
The Illusions of Alexx Alexxander Flyttet til 2022