Velkommen til en busstur utenom det vanlige!

Bli med på tur rundt Harstad med kunstner og forfatter Karl Erik Harr.

Harr er oppvokst i Harstad, og regnes som en av de fremste kunstnerne i landet vårt, og er spesielt kjent for motiver som skildrer den nordnorske naturen og det nordnorsk folkeliv. I tillegg har han illustrert bøker av noen av Nord-Norges største forfattere, bl.a. Petter Dass og Knut Hamsun.

Harr er ridder av 1. klasse ved St. Olavs orden og æresborger av Harstad by. Og hva passer vel da bedre enn å bli guidet rundt byen av en æresborger? I løpet av turen vil Harr formidle og vise sin Harstad-kunst og fremføre tekster inspirert av byen.

I løpet av turen vil det også bli et stopp på Losjen, hvor det serveres kaffe og vafler (inkl. i billetten).

Det vil bli en formiddag full av uforglemmelige øyeblikk, prisbelønnet kunst og gode anekdoter.

Oppmøte: Harstad kulturhus

Velkommen!