Det er klart for årets første KinOmatisk! Rikelig med italienske delikatesser fra Mat av Vahl inkludert i billettprisen.

«Et saftig og satirisk portrett av Silvio Berlusconi»
- Terningkast 5, NRK

«Utradisjonell, overdådig og briljant film om Silvio Berlusconis Italia»
- Terningkast 5, VG

 

Loro (Italia, 2018). Regi: Paolo Sorrentino

Livet til den skandaløse Silvio Berlusconi har i lang tid vært klar for filmatisering, og hvem bedre til å påta seg denne oppgaven enn den Oscar-vinnende regissøren av DEN STORE SKJØNNHETEN, Paolo Sorrentino, som her returnerer på spektakulært vis med en aktuell og unik film om en av vår tids mest beryktede politikere.

I LORO møter vi Berlusconi under en stormfull periode i hans karriere; hans ekteskap til sin andre kone skranter, og han har mistet sin formelle politiske makt. Men han er fortsatt en maktfaktor og en ruvende skikkelse i italiensk samfunnsliv og kultur. Sett gjennom den ambisøse småbykjeltringen Sergio, som aspirerer om et liv lik Berlusconis med ubegrenset tilgang på sex og makt, vises et samfunn hvor skjønnhet og rikdom betyr alt, og hvor moral har blitt en ettertanke.

LORO er en dristig og kontroversiell spekulasjon på hva som kan ha skjedd bak lukkede dører, og en aktuell kommentar på utsvevelsene og galskapen hos de som lengter etter ubegrenset makt. Til tilskuere sensitive for skildringer av overdreven rikdom og hedonisme – dere er herved advart.

 

Om KinOmatisk:

KinOmatisk tar deg med på en jordomseiling gjennom film og mat. Det vises anerkjente kvalitetsfilmer, gis filmfaglig påfyll og serveres lekker mat. Salg av drikke i salen åpner kl 18:00, og maten serveres kl 19:00. Velkommen til hyggelige kvelder!

Flere opplevelser:

24. apr
Stormfulle høyder Riksteatret
25. mar
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
21. mar
Hør'a dagbok Riksteatret
12. mar
Nei, og atter nei Riksteatret

Våre samarbeidspartnere