Lørdag 10. september gjør vi lillesalen om til byens kuleste klubbscene! «Hva er det som spiser meg om natten» er rett og slett det nye bandet til KLISH & Erling Ramskjell (tidligere Æ). 2. september slipper de sitt første album, og reiser på slipp-turne sammen med universets grymmeste trio: Hallstein Sandvin, Anders Skoglund og Kåre Riibe Ramskjell.

Hva er det som spiser meg om natten kan beskrives som «to menn som etter mange år i tekst og musikk, rydder litt i krokene gransker funnene- og styrer seg inn mot en felles visjon, som settes ut i livet sammen med et musikalsk og fruktig menneskefat».

De viktigste tematiske bestanddelene sirkler i grove trekk rundt Kaos, Melankoli, Radikal merkelighet, Fantasi om insekter, Dysfunk og Hevn. Selvfølgelig med god plass til sverd i skogen, defensiv arkitektur og forferdelige forbilder. Alt pakket inn i ei jernbeslått dundyne av rock/pop/hiphop/og alt som er bra og dårlig med musikk

Duoens første felles innspilling «Alltid e merkelig» ble ukens låt hos Helge Skog i Itromsø, som blant annet sier «Lekkert som fy fra to raringer – Erling og Klish drar det beste ut av hverandre»

Victor Josefsen på Deichmann kaller låten «En perfekt symbiose» og krydrer resten av anmeldelsen sin med lovord.

Både Klish og Ramskjell har gjennom adskillige utgivelser, konserter, og prosjekter bygd seg opp solid anerkjennelse. Og til tross for all sin originalitet, tekstlig styrke og kompromissløshet: Det har blitt både radiolistinger, Tv-spillinger, overstrømmende anmeldelser, bestillingsverk og festivalkunstner-status.

Stormfulle høyder Riksteatret
Halvdan Sivertsen Om livet og kjærligheten, med en klype nordnorsk humor!
Hør'a dagbok Riksteatret
Nei, og atter nei Riksteatret