En hiphop-musikal for hele familien!

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!  
 
Hør'a dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.  
 
"Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk." skrev VG om boken og ga Sparebanken Øst aktuelt - Reiseforsikring til terningkast 6 
 
Ta med venner, naboer og folk du er glad i når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. Det blir gratis hiphop-kurs i foajeen, les mer om det nedenfor! Hør'a dagbok blir en musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Håper vi sees! 
 
Passer for alle over 6 år. 

    

    

 

På scenen
Samantha Gurah, Hans Magnus Hildershavn Rye, Vegard Bjørsmo, Kim Fairchild, Marianne Hetland og Emil Rodrigo Jørgensen

Kunstnerisk team:

Idé, konsept og komponist: Amina Sewali

Regissør: Anders T. Andersen

Scenograf og kostymedesigner: Dagny Drage Kleiva

Lysdesigner: Agnethe Tellefsen

Lysdesignerprotesje: Shiva Sherveh

Lyddesigner: Knut Sævik

Koreograf: Amie Mbye

Videodesigner: Simon M Valentine

Dramaturg: Rania Broud

Produsent: Silje Vigerust Vinjar

 

Av: Amina Sewali

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater og Oslo Nye Teater, på turne med Riksteatret og Hålogaland Teater.

 

Bli med på gratis danseworkshop 1 time før forestilling!

Møt opp 60 minutter før forestillingsstart av Hør'a, Dagbok! Da kan du være med på en dansesession med danser og koreograf Amie Mbye – helt gratis!

Amie vil gi deg en innføring i hvordan finne din indre groove og du kan lære et utdrag av dansen fra forestillingen. Timen er tilpasset barn med og uten erfaring fra alderen 6 til 10 år, med en varighet på 30 minutter.

Møt opp i Kulturhusets foajé 3. etasje litt før kl 17:00 for å bli med. Det er begrenset med plasser, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Håper vi ses!

Flere opplevelser:

26. jan
Harm og Hegseth GLITTER, K*K OG SANG
09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
06. okt
Brit Floyd 50 years of Dark Side
30. sep
Halvor Johansson Halvorsprat

Våre samarbeidspartnere