Bli med på feiringen!

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2021 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Konserten er flyttet fra tidligere dato til fredag 15. oktober 2021. Allerede kjøpte billetter vil være gyldige på ny dato.

26. sep
Sjef i eget liv - Foredrag med Ingvard Wilhelmsen