Konsertserien som lar publikum bli bedre kjent med Hærens musikkorps musikere fortsetter. Nå er turen kommet til vår yngste musiker, tubaist og korporal Fredrik Hassel. Programmet blir både kraftfullt, vakkert og poetisk med en blanding av Gabriellas song, Joe Zawinuls Birdland, Oskar Böhmes Trompetsekstett og Gershwins fortsatt like populære arie Summertime fra operaen Porgy and Bess.
Fredrik startet med kornetten i meget unge år, men det var først når han fikk tubaen i fanget at musikkinteressen tok av. Han ble tatt opp i Barratt Dues talentprogram som 13 åring. Etter flere lokale utmerkelser og førsteplasser i solistkonkurranser ble han, i 2011, tildelt Drømmestipendet i sin kommune. Deretter skjøt utdanningen og karrieren fart, med mastergrad fra Norges musikkhøgskole og spillejobber i flere av Norges profesjonelle symfoni- og blåseorkester.

Sesongen 2018/19 var han vikar i Hærens musikkorps og i samme sesong vant han prøvespill og ble innstilt til jobb som korpsets faste tubaist. Nå er også militær utdanning gjennomført og han, hans kone og snart en liten en har blitt Harstadværinger.

Møt han og kolleger i tubaistens univers på storsalen scene i pubformat.

Flere opplevelser:

15. okt
Hellbillies - 30 år på veien 2021
02. okt
Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet 2021
25. sep
Tore Sagen gjør standup 2021

Våre samarbeidspartnere