Spellemannominerte "Du og jeg og vi 2-3-4" er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4.

Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

Lillesalen er omgjort til barnas kafé og konsertsal, her vil det være servering fra Blomsø Bakeri og Kiwi Medkila. Dette er gratis for alle som har billett, og det oppfordres til at barna selv kan «handle» i kaféen.

I tillegg holder Harstad Bibliotek søndagsåpent fra 12:00-16:00 på Familiesøndagene, og her vil det også være aktiviteter før og etter forestilling.

 

I 2021 slapp de sitt andre album, Balkongfest. Det mottok strålende anmeldelser og ble belønnet med Spellemannsnominasjon. Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne. 

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.” 
Tor Hammerø

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludvigsens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”
Embret Rognerød, Periskop

Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:
Ellen Brekken
vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg
vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset
vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin

 

Flere opplevelser:

26. jan
Harm og Hegseth GLITTER, K*K OG SANG
09. des
Bjørn Tomren Med et anstrøk av jul
06. okt
Brit Floyd 50 years of Dark Side
30. sep
Halvor Johansson Halvorsprat

Våre samarbeidspartnere