Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til teateret.

Passer for barn fra 5 år.

Anmelderne mener:

"Mysterier i særklasse (…) denne forestillingen er virkelig noe av det smarteste på barneteaterfronten akkurat nå"
 Dagsavisen

"Sterkt anbefalt"
 Tønsberg Blad

"Teateret er et magisk sted. Kombiner det med detektivarbeid, og du har høstens beste barneforestilling."
NRK

"Oser av kreativitet (…) Et opplagt ensemble full av energi og overskudd, bidrar til at det blir to spennende og høyst underholdende timer i teateret"
Vårt Land

"Frydefullt og fascinerende (..) en overskuddsprega hyllest og introduksjon til teateret"
Periskop

"Sjarmerende (..) glitrende spill"
Dagbladet

På scenen:
Maria Agwumaro, Lars Halvor Andreassen, Janne Starup Bønes, Amalie Ibsen Jensen, Arjan Nilsen, Thomas Jørstad Pettersen og Amanda Hedvig Strand

Regissør: Hilde Brinchmann, scenograf: Paul Sebastian Garbers, kostymedesigner: Helena Andersson, assisterende designer: Signe Gerda Landfald, lysdesigner: Martin Flack, komponist/lyddesigner: Eirik Myhr og produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Hilde Brinchmann og Jørn Lier Horst.

"Basert på bokserien Detektivbyrå nr. 2 – av forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes".

12. feb
Dyrene i Hakkebakkeskogen 70-års jubileum